diumenge, 18 de juny de 2017

Clausura Pla Lector (curs 2016-17): Presentació del Conte viatger

Recordeu el conte viatger que va passar per la nostra aula a finals de gener i nosaltres vam escriure i dibuixar la següent pàgina????Segur que sí!!!!

Doncs aquest Conte viatger ja ha acabat el seu viatge, ha visitat totes les aules de l'escola, des de 2 anys fins 6é.

Divendres va ésser el seu dia gran de presentació a l'alumnat!!!

Vam fer un acte davant la biblioteca de centre on entre tots/es el vam llegir i vam poder veure quines fantàstiques aventures han viscut el llop Rogelio i la vaca Flor. A més, vam jugar amb diferents codis associats a personatges i a accions del conte i ens vam vore tots/es representats/ades com a membres de la biblioteca de centre amb un gran arbre ple de llibres (cadascú/una vam fer el nostre llibre, tot significant que a la biblioteca del Cervantes hi ha llibres per a tots els gustos i colors, hi ha llibres per a tots/es, cadascú/una pot trobar-ne, de segur, un que li agrade molt, perquè hi han molts!!!).

Aquest arbre el vam confeccionar nosaltres uns dies abans, i va ésser molt reconfortant veure com tot l'alumnat de l'escola ens va felicitar per la feina i el resultat obtingut!

Una de les presentadores de l'acte va ésser Carolina, qui vam escollir democràticament entre tot l'alumnat de la classe. Ho va fer genial!!!


Ací teniu algunes imatges dels moments viscuts:

La biblioteca del centre està preparada per a començar amb la presentació del Conte viatger

Cadascú/una peguem el nostre llibre a l'arbreCarolina i Edurne, les dues presentadores, abans de començar l'acte, dónant-se ànims una a l'altra i quedant que si alguna no sap que dir l'altra l'ajuda (molt de companyerisme)

Comença l'acte

Beatriz és l'encarregada de la nostra classe de llegir la pàgina del llibre que vam fer en gener. Molt bé Bea!!!!
 


Es felicita als millors lectors/es del centre del curs 2016/17Després de la lectura del Conte viatger, hem dibuixat el que hem volgut del mateix. Cada classe tenia un espai reservat pel pati de l'escola per a aixó

Per últim, visitem alguns dels dibuixos fets per les altres classesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada